Dänische Radio- und Fernsehanstalt Kopenhagen / DK

Office

The third and smallest segment of the Copenhagen ensemble
of four buildings for the Danish Radio and Television
Station contains the administration, conference rooms,
Copenhagen Radio and the canteen for all the employees.
The design idea by the Danish office Gottlieb Paludan
Arkitekter consists of three fundamental elements: The
Inner Space, The Outer Glass Screen and The Green
Gardens. Inside, the three open levels are arranged around
a central atrium. Two large incisions in the façade provide
space for the gardens and illuminate the workplaces which
are all positioned near the façade. The glass façade made
of tiltable panels is the protective shell of the core and produces
an open and airy atmospheric environment in the
whole building. Between the shell and the core are two gardens;
protected from bad weather, they enable the employees
to sit outside all year long.

Marmorette LPX 121-096
 midnight grey
Product details
Colorette LPX 131-001
 banana yellow
Product details

Further information

You can get further information with your Sales representative or via mail at service_germany@remove.this.dlwflooring.com

Fakten

Product: Linoleum
Segment: Office
Country/City: Denmark / Kopenhagen
Client: The Danish Broadcasting Corporation (DR), Kopenhagen, DK
Architect: Gottlieb Paludan Architekter a/s
Address: Emil Holms Kanal 20, Orestaden, Kopenhagen, DK
Images may not be used without written permission by DLW Flooring.